Umeå i utveckling eller avveckling

Att Balticgruppens Christer Olsson ifrågasätter fortsatta större investeringar i Umeå med det knallröda styret är inget att förundras över. Jag delar hans oro för Vänsterns makt i kommunstyrelsen och ser ett flertal risker som kommer att innebära stora försämringar för Umeborna. Det finns en stor risk för avveckling istället för utveckling.

Hans uttalande är inte ett sätt att ifrågasätta demokratin som Spric påstår utan Christer Olssons egna upplevelser baserad på egen erfarenhet. Ingen kan ta från honom hans känsla av hur Vänsterpartiet motarbetat honom och hans företagsidéer.
 
Min uppfattning är att Christer Olsson är en företagsledare med ambitioner och varmt hjärta. Han är duktig på att dela med sig och har vid ett flertal tillfällen delat med sig till Umeborna och Umeå som stad. Tänk om fler vore lika företagsamma och generösa.
 
Att Spiric föredrar att kalla honom snuskigt rik känns bara barnsligt och avundsjukt, Christer Olsson har trots allt byggt upp sin egen förmögenhet. Men att Spiric inför valet talade om sänkta politiker arvoden och efter valet ändrat åsikt är mer förvånansvärt.
 
Jag sätter mitt hopp till att Lennart  Holmlund tar hjälp av Ågren och  Edvinsson så att inte det blir fyra år i "utvecklingsträda".  
Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.