<3 människor <3

Jag har fortfarande semester och mycket av min tid går åt till att hinna njuta av stunden, träffa vänner och att bara vara. För mig känns det lyxigt att bara kunna vara. Samtidigt ger det lugna tempot stor möjlighet till reflektion.

Jag funderar en hel del på de utmaningar som Umeå kommun står inför de kommande åren, jag funderar också på vilka utmaningar som finns i hela landet och globalt. De allra flesta är överens om att MILJÖ är det viktiga och visst är det visst är det viktigt men för mig är det MÄNNISKOR som är det viktiga.

Om vi tänker på ett musikstycke, en maträtt, en resa, en idrottsprestation, en film eller en upplevelse som gjort intryck på oss så inser vi snabbt att det finns en människa som bidragit till upplevelsen.

Jag vart politiskt engagerad för att jag älskar det mänskliga mötet och för att jag vill bidra till att alla får en chans att vara sitt unika jag.

Du är ju så mycket mer än de ytliga etiketterna som används så flitigt av vissa. Du är du, en unik, värdefull och viktig medmänniska.

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.