Undvik Turkiet

Jag har varit till Turkiet en gång med familjen för många år sedan. Det var en trevlig resa och det är ett trevligt land. Nu när Turkiet anfaller grannlandet Syrien och vi ser bilder på hur människor attakeras och mördas så bör vi nog noga överväga att inte åka till landet. Det finns andra trevliga länder att åka till som inte bedriver anfallskrig.

En kommentar

  1. Jörgen K

    Att bojkotta ALLA länder där diktatur råder bör vara riktmärket, oavsett om det är en despot, religiös vettvilling eller militär dito som håller i taktpinnen. Men det spelar ingen roll verkar det som, turisten åker dit det är billigaste spriten och könsumgänget som blint prioriteras före eftertänksamheten.

    Vi minns alla Transportbossen som drog till Francos Spanien, därefter var det som alla dammar brast….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>