Regeringsfarsen

I går uttalade sig vår infrastrukturministern och sade att Arlanda behöver byggas ut. Idag säger miljöpartister att ministern inte uttalade sig som minister utan som socialdemokrat. Någon ordning får det väl ända vara i en regering. Vi behöver bygga ut Arlanda om Bromma ska läggas ned . Vi behöver andra viktiga infrastrukturinvesteringar och transportsystem som fungerar. Vi behöver inte en handlingsförlamad regering som inte kan ta viktiga beslut på grund av oenighet och därmed riskerar Sveriges utveckling och välstånd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>