Relevant och bra politik

De senaste åren har vissa partier och de flesta medier hela tiden relaterat olika ställningstaganden till hur Sverigedemokraterna ställer sig. Men vakna upp ! Allt kretsar inte runt SD. Vi som är politiker måste utforma vår politik efter den verklighet som råder och vad som folket uppfattar som viktigt. Det känns därför så skönt att Moderaterna på kongressen har utformat en bra och relevant politik efter den verklighet som vanligt folk upplever och som tar tag i dagens problem och för Sverige framåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>