Kummunalt café

Solsidan har bedrivit verksamhet i många år och behövs verkligen för utsatta grupper. Nu har verksamheten flyttat in i lokaler mitt i centrum. Jag har själv inte medverkat till beslutet och har inte heller någon information i ärendet. Det är nu intressant för mig att ta del i den ekonomiska kalkylen för lokalbytet och hur man tänkt när beslut fattades. Idag startas Stenmans konditori upp på nytt vilket är verkligen roligt. Vi får verkligen hoppas att det går bra för dom. En viktig grundprincip i kommunen måste vara att kommunen inte ska konkurrera med privata näringslivet.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>