Debattera detta på VK Debatt

Under ordet fritt kommer i stort sett varje dag ett inlägg som, förmodligen, valts ut av Ordet fritt redaktionen som ett lämpligt inlägg att debattera. Glad i hågen går man så in på Vk.se och söker detta inlägg. Mycket riktigt finns det där, men sen. Hur kommer man åt att läsa vad som sagts under detta ämne som skall debatteras? Via Facebook eller någon annan kanal? Jag kan definitivt inte hitta en ingång där jag kan läsa debattinläggen. Möjligen är jag för dum så jag inte förstått hur man går tillväga. Kanske en lite förklaring och instruktion kunde avhjälpa problemet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>