Roligt med nyheter!

Roliga erbjudanden och nyheter från bare minerals, nya primers för ögon och ansikte och ett super mascara erbjudande.

 
Nu kan vi skapa det perfekta underlaget!
Prime time är en samling specialprodukter som skapar det perfekta underlaget för din bareMinerals makeup, vare sig det gäller Foundation eller ögonskuggor. En primer får efterföljande produkt att sitta ännu bättre, ännu längre, på slätast möjliga underlag. Nu kompletteras serien med ytterligare två produkter:

 
Prime time brightening foundation primer är en ny, uppljusande primer som skänker huden en frisk lyster och gör hudytan jämnare. Prime time brightening eyelid primer verkar också uppljusande och finns i två fina nyanser, Original och Pearl. Perfekt även som basskugga!
 
Jag är super nyfiken att prova, jag har provat dom andra kompisarna i serien av alla primers. Den för torr hud och den som är mattande och motverkar att du blir fet under dagen(har haft den i t-zonen) Båda är super bra men nu hoppas jag på lyster.
 
Så kul!
 
Vi har även helt galna priser i butiken på mascara.
 
Vi har rätt till fylligare, flirtigare fransar och därför sänker vi priset på Flawless
Definition och Flawless Volumizing Mascara under februari månad! Missa inte den här chansen – nu är det dax att prova och flirta lite extra med fransarna 😉
 
Super roligt och jag ska själv inhandla lite roliga produkter. Badrumsskåpet behöver fyllas på och det är bara att passa på.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.