Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Inte den mest försiktiga på jorden

I dag börjar jag egentligen om på min blogg efter att nyligen ha flyttat från Umeå till Vindeln. Den stora utmaningen är att det skall vara värt att läsa. Jag kan ju inte lova det men skall göra mitt bästa. Snart börjar jag med nya inlägg. Det kan komma att handla om hur det är att bo i Vindeln. Det kan handla om mina synpunkter på det som händer i vårt samhälle och vad andra skrivit.

Retoriskt sett är jag inte den mest försiktiga på jorden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv