Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Nästan allt går an i SD

Nästan allt går an i SD. Kladdar en av männen på kvinnobröst går det alldeles för lätt att lägga det till handlingarna. Det kommer nästa kladdare att veta. SD är inte att politiskt parti, vara sig för män eller kvinnor. Partiet är tyvärr till för något helt annat. Jag skuldbelägger gärna vem det vara månde för att ha den etiska kompassen helt ur funktion. Jag säger det än en gång. Om dessa sympatisörer hade bemödat sig att lära sig om vad nationalism, rasism, ideologier och partiprogram är hade partiet inte varit så attraktivt. Fram allt skulle lite historiekunskap inte skada.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv