Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Nästan allt går an i SD

Nästan allt går an i SD. Kladdar en av männen på kvinnobröst går det alldeles för lätt att lägga det till handlingarna. Det kommer nästa kladdare att veta. SD är inte att politiskt parti, vara sig för män eller kvinnor. Partiet är tyvärr till för något helt annat. Jag skuldbelägger gärna vem det vara månde för att ha den etiska kompassen helt ur funktion. Jag säger det än en gång. Om dessa sympatisörer hade bemödat sig att lära sig om vad nationalism, rasism, ideologier och partiprogram är hade partiet inte varit så attraktivt. Fram allt skulle lite historiekunskap inte skada.

2 kommentarer

  1. Per

    Vad är en hand på bröstet jämnfört mot skiten Löfvens våldtäkt på landet med hans fortsatta import av bidragstagare som tär på svensk välfärd. Sd är ett part för ALLA som vill ha slut på detta, och det är ju ganska många om vi tittar på siffror från senaste valet. Undrar varför ingen av dessa politiker och journalister mm som gillar invandrarnas förträfflighet bosätter sig i Rinkey, Rosengård eller någont annat fantastisk ställe med en härlig kultur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv