Köpa online kläder

Förbättra din personlighet med Blazers – del 2

 Välja rätt blazer med rätt komfort är mycket viktigt. Det finns några viktiga riktlinjer att följa dig när du ska Blazers, vilket kommer att förbättra din personlighet.

Bröst:

Om två eller tre gånger knäppta kavaj på senare tid, sedan breasted blazrar är mest populära av de flesta människor, särskilt den unga generationen. Dubbelknäppt blazrar avger en riktigt gammal nautiska känner till det. Blazers är för tillfälliga bär, därför skulle du håller den ett senare tillfälle.

West:

Syftet med öppningar till bäraren frihet att röra sig, är det möjligt ger flexibilitet för rörelse. En kavaj kan vara en ett-center ventil, 2 ventiler aspekt eller något på något sätt. De flesta män vill undvika Blazers, utan ventilation, förekomsten av ett skrynkligt utseende. Observera att en gemensam ventil kompletterar den samlade estetik dina kläder, och därmed den viktigaste frågan i förhållande till honom är att män med bekvämt det känns. Därför är det kanske ännu mer upp till dig om du har en blazer med en ventilation eller ingen skulle.

Storlekar:

Deras höjd kan återspegla en vilja att hans hitta rätt jacka för dig. Du behöver det kort, lång eller korrekta. Det är en exakt no-no att gissa din storlek. Det är nödvändigt att dela din vanliga skjortärmarna och längden på dina bröst att leva. Om du vill ha, är vettigt, du måste förstå din storlek

Denna färg är vanligtvis förknippas med något. Om du gillar en mörkblå blazer med metallic / metall knappar sporten en gyllene klocka eller bära ett bälte spänne att gå med honom.

En blazer är trevligt med en bra ull byxor, prova en helt ny tofflor, sportskor, och en rättegång av det eleganta skor. Du bär inga skor, bara inte alltid slitna sneakers att bära med idén. Det kommer inte att blanda i. Ha en piké med öppen krage med färger från traditionell vit grå eller beige flanell chinos.

Har du inte rädd att experimentera med Blazers, de är roliga men inte gå överbord om accessorizing hela kläder. Bara hålla det enkelt. Det är nödvändigt att du helt enkelt känner dig bekväm att bära det.

Kläder – Mode för pojkar och män från alla stora märken här.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.