Antibiotika kan irreversibelt forondra balansen i tarmfloran

Antibiotika kan irreversibelt förändra balansen i tarmfloran
Antibiotika är, per definition, är utformade för att bekämpa bakterier. Tack vare uppfinningen mänskligheten har lyckats fullt övervinna många dödliga sjukdomar, men som vi vet har varje mynt en baksida. Det faktum att antibiotika i allmänhet inte skilja mellan skadliga och nyttiga bakterier och förstöra både den första och andra.

Order lipitor 10 mg online
Order allegra 180 mg online
Order claritin 10 mg online
Order celebrex 200mg online
Order nexium 20 mg online
Order claritin 10 mg online
Order clomid 100 mg online
Order effexor 75 mg online
Order ibuprofen 200 mg online
Order ibuprofen 600 mg online
Order lipitor 20 mg online
Order lisinopril 10 mg online
Order lisinopril 20 mg online
Order loratadine 10 mg online
Order norvasc 10 mg online
Order norvasc 5 mg online
Order plavix 75 mg online
Order prevacid 30 mg online
Order prilosec 20 mg online
Order propecia 1 mg online
Order wellbutrin 150 mg online
Order xenical 120 mg online
Order zyrtec 10 mg online

I den nya studien, som genomfördes av en grupp brittiska forskare funnit att delvis eller överdriven användning av antibiotika kan leda till irreversibel störning av balansen i tarmfloran i kroppen, vilket i sin tur kan orsaka allvarliga och ibland obotliga sjukdomar.

Till listan över sjukdomar som kan indirekt utlösas av påverkan av antibiotika, forskare anser fetma, diabetes, den första typen, inflammation i tarmarna, astma och olika allergiska reaktioner. Och varje nytt piller av antibiotika i bokstavlig mening kan oåterkalleligen störa staten mikrobiella floran i tarmen – efter att ha fått storleken och sammansättningen av bakterier i matsmältningssystemet kan inte längre gå tillbaka till tidigare nivåer någonsin. Av särskild fara antibiotika för barn och gravida kvinnor. I det första fallet av en ung kropp kan helt enkelt inte klara av en så stark påverkan av droger – konsekvenserna kan vara mycket destruktiv.

För gravida kvinnor, är användning av antibiotika fylld med det faktum att deras barn senare kan uppdagas med sänkta nivåer av tarmfloran i kroppen, vilket är förenat med allvarliga problem som matsmältningsproblem, och bristen på skydd av kroppens immunförsvar. Här bör vi nämna ett annat problem – enligt forskare vid nuvarande användning av antibiotika mänskligheten, kan framtida generationer födas med en sänkt nivå av tarmens mikroflora. Och det är det en överraskning – en person får antibiotika för det mesta inte av medicinering under den kalla och äta kött. Saken är den att de läggs till foder till djur för att förhindra sjukdom, och de är kvar i hans kropp till hans död, och sedan kommer till vårt bord.

Baserat på material från Natural News

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>