Bröllopstårta med björktema

Då har det återigen varit dags för bröllop! Brudparet ville ha en björk-tårta, vilket såklart gjorde oss glada då vi länge funderat på att göra en sådan. Det har verkat så roligt att få göra ett träd, och det kan vi lova att det var! I förväg hade vi skurit till en stencil av OH-papper så att det skulle gå smidigt. Allt gick som det skulle, fram tills att vi skulle börja airbrusha det svarta. Naturligtvis hittar vi inte den svarta färgen. Vi letar överallt, men den finns helt enkelt inte. Vi vet att vi har en någonstans i och med att vi använt den förut (om ni minns savanntårtan), men vart vi har lagt den är en mycket bra fråga. Som tur är så går det ju att använda skumgummi-penslar och vanlig färg, även om det är lite drygare. Resultatet ser ni här under:

image
Tårtan består av en vaniljbotten med citronzest, fylld med hallonmousse och passionsfrukts-curd och täckt med vit-chokladganache och marsipan. Brudparet var mycket nöjda och fick även höra från flertalet gäster att den var mycket god, så den smakkombinationen kan vi rekommendera. 🙂

Etiketter: ,

2 kommentarer

    • Sockerchock (inläggsförfattare)

      Hej vår airbrush heter Cake craft city och är köpt på ebay. Den har krånglat lite så kan väl inte helt rekommendera den. Den verkar bli ”överhettad” lätt. Man fick lov att använda converters till den vilket även dom vi köpte på Ebay så kan ju vara dens fel också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.