Vilken låneförmedlare är bäst?

Av , , Bli först att kommentera 0

Något som jag själv missat gällande låneförmedlare dessa dagar, är att de låter en jämför mycket mer än bara lån. Förstår såklart att det säkert är kommissionerna som långivarna betalar som drar in mest pengar i företaget. För något år sedan då jag testade en låneförmedlare för att se hur mycket lån jag kunde få, så hade jag endast möjlighet att jämföra just privatlån. Om man idag kollar på t.ex. Zmarta, så finns det även andra tjänster du kan konkurrenssätta. Hos Zmarta kan du få anbud på ditt bolån, elabonnemang och försäkringar. Bäst vore det om man kunde konkurrenssätta alla dessa tjänster på en gång, men ännu har jag inte hittat någon tjänst som skulle lyckas med detta. Zmarta verkar vara den enda som har samlat alla jämförelsetjänster under samma tak. Andra, som t.ex. Lendo, har sina övrig tjänster under andra namn. Är du endast ute efter att jämföra lån, så finns det flera förmedlare att välja på. Dom alla samarbetar dock med samma långivare, så det spelar inte så stor roll vem du väljer. Absolut smidigast är det att ansöka om lån via en låneförmedlare, då du behöver bara fylla i en ansökan och det tas endast en UC. Vill du ansöka hos alla långivarna på egen hand får du sitta framför datorn hela dagen..

Letar du efter den bästa låneförmedlaren, skulle jag gå med Zmarta. De har lång erfarenhet av lånebranschen och en hjälpsam kundtjänst som assisterar om man behöver hjälp med ansökan. Vill du ännu hitta ett billigare bolån eller elavtal går det väldigt lätt. Tjänsten som jämför elavtal är på något sätt inte ny, då Zmarta köpte upp tjänsten Elskling som verkat i elbranschen en bra stund. Du kan alltså vara säker på att du får bra erbjudanden!

Hoppas du har hjälp av dessa tips!

Bli först att kommentera
ekonomiblogg

Välkommen till min blogg!

Av , , Bli först att kommentera 1

Hej på er!

Mitt namn är Sofia och har länge viljat starta en blogg för att kunna dela med mig tips gällande investeringar och krediter. En stor del av mina inlägg kommer att handla om olika typer av lån. Nuförtiden när vi har låga räntor, så får man lån väldigt billigt. Bolånen kan idag i vissa fall ha negativ ränta, men det är dock sällsynt. Lånandet har dock i vissa fall spårat ut för vissa, när man tagit flera lån med hög ränta och sist sch slutligen har man hamnat hos Kronofogden. Långsiktigt sparande är något jag har hållit på med länge och genom denna blogg vill jag dela med mig idéer om hur du kan komma igång själv. Svårt är det inte, kan jag lova dig!

Vi hörs!

- Sofia

Bli först att kommentera