2 Mars 2014

    Midnatt, ja jag kom nyss hem så det kändes lite konstigt att skriva 2 Mars, liksom för mig är det fortfarande 1a. Men iaf. Igår så var jag med min baby Gorana, vi gick på bio och fikade. Dock var Gogo väääldigt trött så sötnosen somnade på bion. Det är okej gumman, jag älskar dig ändå;] <3
      Nu idag så har jag spenderat tid med mina tvillingar, eller ja, en av dom iallafall. Malioo skulle ut på krogen så hon drog men jag och Emma hade en..väldigt lärorik kväll kan man nog säga. Vi snackade om allt mellan himmel och jord. Vilket kan vara skönt ibland.

        Jag förstår inte varför det är sån tabu över vissa ämnen, liksom varför kan man inte prata om vad man vill med sina nära och kära? Jag är inte den som håller igen när jag har en åsikt, men vissa saker har jag åsikter om men håller dom för mig själv. Jag har inga problem med att ha dom, utan det är folk som har problem med att höra dom. Dom kan ju verka ”fula”, ”stötande” eller bara allmänt jobbiga. Jag har aldrig brytt mig om sånt där.
    Med mig får man prata om vad man vill med. Jag dömer inte och skulle aldrig ta ifrån dig din åsikt.
    Men nu såhär på kvällskvisten tänkte jag rabbla upp sju snabba om mig, bara för att..ja varför egentligen? Kan väl vara kul att se tillbaka på sen I guess..
      1. Jag mår jätte dåligt av sötsaker, ändå kan jag få för mig att pressa i mig så mycket som möjligt ”bara för att”. Extremt dumt.
      2. Jag har ångest över hur jag ser ut. Jag äter som en gris, tränar inte och mår dåligt över hur mycket extra hull jag har, men ändå gör jag inget åt det? Why?
      3. Jag är en planerare, jag kan sätta mig och planera hela mitt liv år för år ibland. Sen kan jag bli stressad över att allt inte går enligt planerna..
      4. Jag är envisare än envisast, men använder det på fel sätt. Istället för att använda det till att må bra, kan jag istället välja att sitta tyst i flera timmar på golvet för att jag är sur på min mamma. Jag använder alltså den egenskapen negativt..
      5. Jag har insett att shoppa kläder är bland det värsta som finns. Jag älskar att strosa runt i storstäder, men jag hatar att gå in i klädaffärer och prova kläder i alla affärer på en gata…Blir less så fort…Skor däremot, min drog. Kan gå in i 244 skobutiker utan att bli uttråkad.
      6. Jag är lite av en nörd. Mina största intressen är böcker, poesi, film och musik. Jag är extremt stolt över det faktiskt.
      7. Jag avskyr att vara en i mängden. Jag älskar att provocera normer. Jag vill vara Sofie Norén, unik och inte Sofie Norén 18 år

smurfJag får inte glömma en sak..Jag älskar smurfar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.