18 Mars 2014

Ibland undrar jag vad det är för skillnad mellan en killes kontra tjejs handlingar. Om en tjej ligger runt är hon en slampa, men om en kille gör samma sak, är han ”kingen”.

Tjejer är oftast ärligare mot både sig själv och sina vänner. En tjej kan berätta precis vad som hänt mellan en själv och någon annan medan en kille endast vill verka som cool inför sina vänner. Han berättar endast det han vill och inte det som faktiskt hänt.

Jag undrar varför det är så? Självklart finns det undantag, inte att förglömma. Men vissa killar måste ge uttryck av att vara obrydda och tuffa, varför har jag aldrig förstått. Varför kan man inte bara berätta hela handlingsförloppet istället för att bara ta ut de delar för att måla upp sig själva i bra färger? Juste, ”They have no balls for it”.

Killar i min ålder är otroligt fega och jag har insett nu mer och mer att jag inte ens är intresserad av killar. Efter att en människa lyckat förstöra en hel period i mitt liv inser jag mer och mer att killar inte är något för mig. Dom är fina att kolla på, men tror inte det är det jag letar efter.

En sak som jag aldrig kommer sluta med är att vara den jag är, en person som ser saker ur ett positivt perspektiv, älska de som jag vill älska och hjälpa dom när dom behöver. Varje människa är viktig och därför måste vi se till att vi som individer ser till att vi kan göra det vi kan för att alla ska få känna på äkta kärlek.

Jag har gjort både bra och dåliga saker i mitt liv, precis som alla har gjort. Jag står för mina misstag och därför  kommer jag kommer aldrig ge ursäkter för den jag är. Det ska ingen behöva göra. För vi alla är fucking awesome. 

2013812135367960944063_sbig

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.