Sonja(s) blogg

Julgransplundring

Läste att det har fötts rekordmånga bebisar i Västerbotten under 2009.  I alla fall om man enbart nöjer sig med att jämföra under 2000-talet. Det är ju mycket positivt, hoppas att det även under 2010 kommer att födas många bebisar. Jag vet i alla fall en som för mig är väldigt välkommen till världen under 2010. Ett barnbarn till.

Tänk att få höra någon bli glad, komma springande och säga "famo" (farmor)  när man ses. Det kan göra vilken grå dag som helst  ljus och lycklig. Nu får jag uppleva det med ett barnbarn och jag ser fram emot att få uppleva det med ett  barnbarn till.

I söndags var jag och hjälpte till med julgransplundring på Medborgarhuset i Vännäs. Där var det många barn, vi hade packat 150 godispåsar som de fick innan de gick hem och nästan alla gick åt. Tänk att det har varit julgransplundring där så många år nu att det är föräldrar som själva varit där som barn som nu kommer dit med sina barn.

Det är socialdemokraterna tillsammans med Vännäs kommun, ABF, Konsum och ICA som hjälps åt för att arrangemanget skall vara möjligt. Det är alltid lika roligt att vara med och det verkar fler tycka för det kommer alltid mycket folk.

 Tack alla som var där, vi ses nästa år igen.

 

 

 

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Annelie

    Du hänvisar väl till fotografen när du använder dig av andras bilder? 😉

    Ser ut som ett stort gäng väldigt intresserade barn, förstår att det var lite högre ljudnivå 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.