Sonja(s) blogg

Vännäsby Äldrecenter

Idag har vi invigt ett nytt äldreboende i Vännäsby. Det var väldigt många som kom och var intresserade att se hur det ser ut invändigt. Ett så stort bygge har ju tagit lång tid att färdigställa så det är säkert många som har sett fram emot att få se det färdigt.

Det känns som om vi har passerat en stor milstolpe för vår verksamhet i vård- och omsorgnämnden. Nu skall vi fylla huset med landets bästa boende för dementa.

Redan nästa vecka flyttar de första in och huset börjar sjuda av liv. Det kommer att bli spännande att efter ett tag komma dit och se hur de olika avdelningarna har möblerats och fått sin prägel. Än så länge är det likadant på varje avdelning men det kommer säkert att ändras.

Med detta boende kommer vi att få boendeplatser i Vännäs som motsvarar vårt behov för ganska lång tid framöver. Vi får också väldigt bra arbetsmiljö för den personal som skall jobba där. Jag tror att vi kommer att få se många studiebesök framöver från andra kommuner som vill få tips på hur man kan göra.

Planering och arbete för att det skall bli färdigt har tagit mycket tid i anspråk samtidigt som man har haft sitt vanliga arbete att sköta. Det har säkert varit tufft många gånger men jag hoppas även roligt och spännande.

Vi kan alla i Vännäs vara stolta över den anläggning som nu finns i Vännäsby. Stolta över huset och jag känner mig också trygg med att vi  kommer att vara stolta över den verksamhet som kommer att bedrivas där.

Ni som kommer att besöka boendet framöver skulle jag vilja att ni tittar lite extra på den konst som finns där. Den är helt fantastisk. Både fotografier och skulpturer.

Grattis alla Vännäsbor till att vi nu har Vännäsby Äldrecenter!

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>