Sonja(s) blogg

Besviken

Idag blev jag besviken då jag öppnade dagens VK. Igår invigde vi kommunens största satning på länge. En satning som tagit ca 3 år med planering fram till färdigställande och som kostat ca 50 miljoner kronor. Vännäsby Äldrecenter. Antagligen kommer det att dröja länge innan vi kan göra en liknande stor satsning. För Vännäs Kommun är det en oerhört stor satsning.

Som medborgare i Vännäs kan jag tänka mig att det finns ett stort intresse att följa det om händer i kommunen. Även om det kom otroligt mycket människor till invigningen så finns det många fler som är intresserade.

Så det var med förväntan jag öppnade tidningen imorse för att se vad som är skrivit. Döm om min förvåning när det är svårt att hitta något och när jag hittar det nästan längst bak i tidningen så är det bara en kort notis.

Måste det vara negativa nyheter för att det skall få utrymme i VK?

 

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Jag håller helt med dig, Sonja. Nog är det väl för bedrövligt att inte en så stor och positiv sak för kommunen gavs större utrymme i VK. Jag missade t.o.m. notisen vid min första genomläsning av tidningen i morse. Och för detta ynkliga inlägg fick vi som VK-prenumeranter vara med och betala VK:s man för hans besök i Vännäsby.

  2. Jan Nilsson

    Jag har helt missat det, får ta tidningen ett varv till. Delvis kan man kompensera utebliven bevakning genom bloggarna, men det är ju bara en liten del av befolkningen som ser dem. Skötte VF uppdraget bättre?

  3. Fredrik

    Fast jag är mer besviken på det sätt ni avskedade Anne-Lie.Tycker du det gick rätt till?Mycket besvken på er som inte kan prata med människor emellan.USCH.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.