Sonja(s) blogg

Vår monter under Vännäsdagarna

Några bilder från socialdemokraternas, LO:s och ABF:s monter under Vännäsdagarna.

Vi säljer lotter och delar ut material.

Per-Erik och Claes

 

Fika och samtal i vårt tält.

 

Vi bjuder på tårta.

 

Så ser våra affischer ut som vi kommer att använda i valrörelsen 2010 med en del av våra fullmäktigekandidater.

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Fredrik Granroth

    Det var trist att se dig och vissa andra som på ett kränkande sätt avskedade Anne-Lie.Vi får hoppas alliansen tar över.

  2. Allians i Vännäs önskas!

    Förhoppningsvis får vi äntligen maktskifte i Vännäs till hösten! Ni sossar har ju regerat alldeles för länge och nytänk saknas helt! Heja Alliansen!

  3. Sonja Eriksson

    Svar till Allians i Vännäs önskas! (2010-07-12 23:13)
    Vad menar du med att nytänk saknas? Det händer hela tiden saker men naturligtvis ej kanske det som är alliansens hjärtefrågor.

  4. Allians i Vännäs önskas!

    Var händer det saker i Vännäs då som är till gagn för medborgarna i stort? Kommunalskatten är fortsatt hög och lär höjas även kommande år med er vänsterpolitik där inga alternativ än det offentliga ska finnas samt att medborgaren ska acceptera att bekosta en massa ovidkommande saker via skattsedeln! Låt oss medborgare ha större självbestämmanderätt för en gångs skull!

  5. Sonja Eriksson

    Svar till Allians i Vännäs önskas! (2010-07-13 11:30)
    Hela den kommunala verksamheten är till gagn för medborgarna. Vi har bla satsat på en bra ungdomsverksamhet,vi satsar på byskolorna, hemtjänsten mm. Samt ökade resurser för försörjningsstöd vilket har blivit en nödvändighet efter ert styre. Men inte på att bygga upp adm system för att öka valfriheten vilket jag tycker är slöseri med skattepengar.
    Vad gäller höjning av kommunalskatten så förstår jag inte vart du fått det ifrån. Den kommentaren får stå för dig, vi har inga sådana planer.

  6. Allians i Vännäs önskas!

    Det är lätt för dig och dina s-kollegor att säga att man ”satsat på välfärden”, det är floskler! För er handlar det om att inneha makten och bestämma allt åt medborgarna. Medborgarna omyndigförklaras och ges inga alternativ, på vilket sätt är er verksamhet till gagn för medborgarna och framförallt: Vad säger att er verksamhet inte kan skötas på alternativa sätt?
    Dessutom fegt av dig att påstå att en ökning av försörjningsstöd skulle bero på alliansen, du borde vara så pass insatt att du vet att vi haft en enorm lågkonjunktur med allt detta medfört! Skrämmande okunnighet från din sida!

  7. Sonja Eriksson

    Svar till Allians i Vännäs önskas! (2010-07-13 17:33)
    Fegt är att skriva anonyma kommentarer.

    Ang försörjningsstödet så är det alliansen som sett till att arbetslöshetskasseavgifterna nu är så höga att låginkomsttagare inte har råd med dem samt att man nu blir utförsäkrad fast man fortfarande är sjuk. Det har inte med lågkonjunkturen att göra. Jag undrar vem som är okunnig?

    För mig är nu denna diskussion avslutad.

  8. Allians i Vännäs önskas!

    Vad ger dig rätten att kalla mig feg? Mitt signum betyder precis vad som står: Jag vill ha ett alliansstyre i Vännäs! Ang försörjningsstödet, jag förstår att du som sosse inte vill ta den diskussionen och att du anser diskussionen vara avslutad, för du är inte intresserad av att ta denna fråga på allvar! Dessutom blir ni sossar alltid svarslösa när det ”bränner till” från motståndarsidan! Okunnigheten lyser från din sida när du dessutom påstår att lågkonjunkturen inte skulle påverkat försörjningsstödens omfattning! Tack för ordet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.