Sonja(s) blogg

Härlig dag

Vilken härlig dag det har varit. Först samling vid valstugan, alltid lika kul att träffa partikamrater samt även att prata med intresserade väljare.

Men jag skulle gärna se att fler kom dit, vi har mycket information samlat i stugan och det finns alltid kaffe på gång. Nu blir den stängd några dar men på tisdag är den öppen igen.

Kom dit då för en trevlig pratstund och / eller hämta information om vad vi socialdemokrater vill göra under nästa mandateriod. Det finns information där angående alla viktiga val vi skall göra den 19 september. Kommun, landsting och riksdag.

Jag hoppas verkligen att alla tar vara på den unika möjlighet vi har att säga vår mening i ett val. Det är många länder där det inte är tänkbart, där det är mer eller mindre diktatur.

Efter vi stängt i valstugan så blev det en cykeltur i det fina vädret. Hoppas verkligen att vi får en period med fina sensommardagar, det har varit lite mycket regn nu.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Fredrik Granroth

    Vi får träffas och diskutera hur ni sparkade Anne-Lie.Vi samlar ihop lite medborgare så kan du förklara för mig och dem på vilket sätt ni sparkade henne.Vi ses.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.