Sonja(s) blogg

Min dag idag.

Idag har vi haft det kortaste nämndsammanträdet hittills sedan jag började som ordförande. Det började 10:00 och slutade 11:30. Kändes nästan snopet, vi brukar ofta hålla på till 14-15.

Men även om det var ett kort möte så var det viktiga saker vi avhandlade. Vi fick bla info från socialchefen om en lokal samverkansplan som är gjord mellan Vännäs vård och omsorg, hälsocentralen och psykiatrin. Det är jätteviktigt att samarbetet mellan alla inblandade fungerar utan problem för de personer som har en psykisk funktionsnedsättning. Det är många gånger personer med psykiska problem som hamnar mellan de berömda stolarna och det får bara inte hända. Så allt vi kan göra för att undvika det är bra.

Nu är det bara att se till att det blir verkstad av de fina orden i överenskommelsen.

Efter lunch så träffade jag den personal som jobbar i personalpoolen. Det är alltid jättekul att träffa personalgrupper eller besöka arbetsplatser och få höra lite om hur det är. Vilka problem som de brottas med och vilka synpunkter de har, både på vad som är bra och på vad man kan förbättra. Det blir bara allt för sällan som det går att ordna då mina tider som politiker inte alltid stämmer överens med när det är lämpligt för arbetsplatsen. 

Idag fick jag i alla fall med mig många synpunkter som är värdefulla i det fortsatta framtida politiska arbetet.

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.