Sonja(s) blogg

Donation, självklart !

Har du bestämt Dig?

Det har jag.

Jag tycker att det är enkelt och ganska självklart.

Om jag blir sjuk och behöver en transplantation för att kunna fortsätta leva så vill jag ha en transplantation.

Tänker man så, så är det också självklart att om jag råkar ut för något som gör att jag inte kommer att överleva så är det fritt fram att använda det som är möjlgt från min kropp till någon annan.

Det är också självklart för mig att vi har pratat om det i min familj. De ska inte behöva tveka om hur jag vill ha det om de någon gång får frågan.

Jag hoppas att det är många som tänker som jag, som har tagit ställning och meddelat sin familj om hur man tänker om donation av organ. 

Läs mera på nedanstående länk

http://www.livsviktigt.se/Sidor/default.aspx

Just nu är det donationsveckan så passa på och ta ställning! Prata med familjen, prata med alla runt omkring dig om hur viktigt det är att ta ställning.

Det är ju naturligtvis lika viktigt att familjen vet om du inte vill donera men jag hoppas naturligtvis att så många som möjligt säger ja till donation så att det inte ska vara någon som får dö helt i onödan bara för att det inte finns tillräckligt med donatorer.

Donera och rädda liv. Anmäl dig till donationsregistret, skaffa donationskort eller meddela en närstående

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>