Sonja(s) blogg

Gott Nytt År

Så har vi ett nytt år. Vad kommer det att hända under 2013? Det är tur att vi inte vet så mycket om vad som kommer framöver men jag hoppas dock på att det för min personliga del fortsätter ungeär som det varit under 2012.

Jag och min familj har haft ett bra 2012 med några speciella händelser som varit extra roliga. Jag tänker då på att vi fått ett barnbarn till under 2012. Dessutom så har även min bror fått en liten dotter under året..

Under de senaste 5 åren har vår familj utökats med 4 barnbarn och 2 syskonbarn vllket naturligtvis har förändrat mitt liv ganska mycket. Alla bor dessutom i Vännäs eller nära Vännäs så vi kan ju träffas ofta. Det är jättekul att nu få följa deras utveckling och vara en del i deras liv.

Det blir dock litet av en balansgång mellan hur mycket jag kan träffa dem och den tid som jag är på mitt arbete i Vindeln och den tid som mina politiska uppdrag kräver.

Det är ju otast så att man vill ha hela kakan, både umgås med barn och barnbarn samt satsa på jobb och andra intressen. Jag tror dock att det är viktigt att man kan och får göra olika saker för att man ska må bra. Det gäller bara att hitta balansen mellan de olika sakerna. I stort tycker jag att jag har gjort det även om det ibland under en period kan köra ihop sig och man upplever att man inte hinner allt man skulle vilja.

Jag hoppas att fler med mig kan känna sig tilfreds med sitt liv. Jag vet naturligtvis att det för många inte är så utan man brottas med alla möjliga svårigheter men så här i början av ett nytt år så vill jag tänka positivt och önska alla ett lyckligt, tillfredställande liv. Om man inte har det nu så kan man i alla fall ha den förhopppningen att det kommer att bli så under 2013.

GOTT NYTT ÅR alla läsare!

 

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.