Sonja(s) blogg

Snyggt i Vännäs

 

 

DSC_0478

 

När man går runt i Vännäs centrum kan man inte undgå att se alla de fina krukorna med fina blomsterarrangemang som står lite här och där. Just denna på bilden finns strax utanför Medborgarhuset men det finns många fler som alla är jättefina.

Dessutom så har parken mellan järnvägsstationen och hotellet blivit jättefin. Allt där är nyplanterat, det kommer att bli spännande att se hur den utvecklas, jag tror att det kommer att bli bara finare och finare med åren.

Man kan inte vara annat än stolt som Vännäsbo över hur fint det blivit.

Tack till alla som medverkat till att det blivit så bra.

 

Etiketter:

8 kommentarer

  1. Monica Wahlström

    Ehh, jo, ett par krukor och en helt nyplanterad rabatt (skulle inte en nyplanterad rabatt vara fin så….), men hur är det med den gräsliga infarten? Hela området mellan kommunhuset och Coop? Tyvärr är Vännäs inte vackert, då man inte satsar på älvsområdena. Kom igen när ni ordnat bryggor och gästhamn och en skatepark vid älven! När det är bebyggt på ett klokt sätt (ej bara villatomter) vid älvdalaområdet. När Vännäs har lite framtidstro…

    • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

      Är det fel att glädjas över det som görs? Hade det varit bättre om inget gjordes? Även om jag också kan se saker som borde förbättras vad gäller vår gemensamma utemiljö så tycker jag att det är på sin plats att uppmärksamma det som faktiskt görs.

    • johan Söderling

      Vilken tråkig inställning Monica. Vi har en hel del att jobba med vad gäller miljön i Vännäs, visst.
      Men inte behöver man väl slå ner på de insatser som ändå görs.
      Som kommunpolitiker och medborgare tycker jag att du har ett extyra stort ansvar genom att bidra istället för att klaga.

  2. Monica Wahlström

    Medger att sista meningen var överflödig.

    Annars tycker jag nog att man kan få framföra kritik både som kommunalpolitiker och medborgare. Tyvärr har få vännäsbor det fantastiskt underbara läge jag har förunnats, som ser älven genom fönstret. Och tittar man på Vännäs, kommer man via nya infarten och kollar av centrum, så finns inte mycket vackra saker alls. Förutom en och annan planterad kruka och någon nyanlagd rabatt. Tyvärr! Det tycker jag inte gör Vännäs vackert! När potentialen är enorm….

      • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

        Jag har missat att det kommer inte längre mail om kommentarer och jag har inte loggat in på ett tag. Därför har den inte kommit in.

  3. Monica Wahlström

    Ah, ännu en nyhet med nya portalen kanske? Utan mail är det såklart knepigt att hålla koll på kommentarerna!
    Allt blir inte bättre för att de ”förnyar” uppenbarligen!

    • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

      Nej, jag har inte riktigt kommit överens med det nya. Just nu finns inte riktigt motivationen att skriva på bloggen då jag inte riktigt gillar de ändringar som blivit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.