Sonja(s) blogg

25-årsfest

 

Idag har vi haft en trevlig avslutning på veckan. Det har varit tre rätters lunch med tal och presentutdelning och blommor.

Alla som har jobbat 25 år i Vännäs har uppvaktats idag. Vi samlades på Lägerhyddan där det var dukat fint och festligt. Sammanlagt så var det 24 jubilarer som var inbjudna och som alltså jobbat i 25 år. Räknar man på det så ger det ca 1 000 000 timmar. Det hade vår personalchef räknat ut. Svindlande tanke, vilken tid som dessa personer  jobbat för Vännäs kommun.

Det är mycket engagemang och mycket omsorg om våra barn, ungdomar, funktionshindrade och gamla som de tillfört många som bor eller har bott i kommunen. Tänk om man kunde räkna ut hur många personer som dessa personer har träffat i jobbet och haft omsorg om. Det måsta vara väldigt många.

Dessutom, på 25 år så kan man ju hinna med två generationer i skolan tex. Nu kommer barn till de föräldrar som undervisades i början av anställningen. Det måste kännas lite speciellt.

Vår jubilarer är väl värda ett tack och ett bevis på uppskattning. Utan engagerade duktiga medarbetare/ medmänniskor skulle inte ett samhälle kunna fungera.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.