Sonja(s) blogg

KD?

KD säger nej till DÖ. De öppnar för ett samarbete med SD. Är frågan så kontroversiell så att det splittrar partiet? Kan Ebba  Busch Thor sitta kvar efter dagens nederlag? Dagens beslut på deras stämma öppnar för många frågor och många spekulationer om vad som kommer att hända. Hur ska någon kunna lita på en överenskommelse som KD har deltagit i? Deras trovärdighet har urholkats för lång tid framöver. De går tydligen inte att lita på vad gäller överenskommelser.

 

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

 1. Bergis

  Hallå! Det är inte Göran Hägglund som är partiledare längre. Folk vill inte ha tältläger och höjda skatter för att finansiera tältlägren.

  • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

   Tror inte du kan uttala dig om folks vilja. En överenskommelse som ett parti gör är större än vilken partiledare det är och ska hållas.

    • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

     med ett parlamentariskt läge utan direkt majoritet krävs överenskommelser och kompromisser, det kanske är svårt att förstå för vissa

 2. Stefan

  Mmm men det är faktiskt folkets vilja att slippa DÖ….detta har varit pk elitens sätt att sätta demokratin ur spel….

  • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

   Det kanske är några som vill men långt ifrån en majoritet som vill att SD ska få inflytande övar politiken vilket mycket troligt blir fallet utan överenskommelse. Men det kanske är den dolda agendan från kd och övriga borgerliga partier att de egentligen vill samarbeta med rasisterna.

 3. Stefan

  Vad för dold agenda syftar du med kd? Kd är ett kristet parti. Du säger att borgerliga partier egentligen kanske vill samarbeta med SD? Kd är kristna.

  • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

   Är det kristet att bryta överenskommelser? Genom att bryta DÖ så ger de i princip makt till sd då varken regeringen eller alliansen har majoritet var för sig. Dessutom har sd sagt att de ska fälla varje regering som inte dansar efter deras pipa. Vi riskerar att SD får utslagsröst, alltså kd ger makt till sd när de bryter DÖ. Det kan de inte ha gjort omedvetet. Vi får hoppas att det istället blir andra överenskommelser i viktiga frågor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>