Sonja(s) blogg

Svar på anklagelse från Centern

I en insändare i dagens VK anklagar Ulf Eriksson oss socialdemokrater för att lova saker som vi inte kommer att kunna hålla. Speciellt med tanke på att vi har en besvärlig situation vad gäller ekonomin i Vännäs. Där vill jag rätta honom med lite fakta.

Vi lovar väldigt lite i vårt valmanifest. Vi skriver hela tiden vad vi vill göra för att väljare ska förstå hur vi vill att samhället ska utvecklas. 

Vi vill utveckla välfärden på flera olika sätt men vi är väl medvetna om att om vi ska göra allt vad vi vill så behövs ett tillskott av pengar av en regering som vill samma sak.

Om socialdemokraterna får fortsätta regera så kommer mera pengar till kommunerna, därför är det väldigt viktigt att Du röstar på socialdemokraterna om du vill att vi ska kunna genomföra det vi vill.

Om däremot Centern med alliansen och Sverigedemokraterna vinner så blir det skattesänkningar och inga pengar till kommunerna. Då kommer vi inte att kunna göra något av vad vi vill.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>