Sonja(s) blogg

Demokratibrist

Så fruktansvärt besviken jag blir när jag hör fler och fler säga att de inte fått vår valförsändelse med information och socialdemokraternas valsedlar.  Många vill i lugn och ro hemma se vilka personer som finns på listorna och fundera över om man ska kryssa någon.

Nu verkar det som att väldigt många i Vännäs har inte fått det rosa kuvertet innehållande en broschyr och valsedlar som ska vara utskickat till alla hushåll.

Samma personer har inte heller fått det lokala annonsbladet Mitt i prick där vi annonserat vår kommunala valsedel på 1:a sidan.

Vad har hänt? Det handlar alltså om flera hundra hushåll som inte fått information.

Kan man inte lita på att den tjänst som är köpt och beställd även genomförs?

2 kommentarer

  1. Erik

    Jadu (S)onja här i Umeå verkar det bara sossarna som delat ut sitt material i brevlådan redan för tre veckor sedan. De övriga partierna har jag inte sett röken av. Jag har inte orkat gå ner till torget för att hämta alla valsedlar utan nu på morgonen ber jag en av mina barn att gå till vallokalen och hämta alla valsedlar så att jag kan gå igenom den. Dock kan man rimligen hämta alla information på ”nätet”.

    • Sonja Eriksson (inläggsförfattare)

      Vad som jag tycker är mest upprörande är att vi köpt en tjänst som någon som det ser ut har struntat i att utföra. Det skulle jag nästan vilja kalla valmanipulation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>