Spankywhips Blogg

Om allt mellan Himmel och Helvete

Mättande smoothie, på snudd till paltkoma

Fy sjutton säger jag bara, det märks att man är otränad eller rättare sagt inte har tränat på ”jagvetintehurlänge”. Vi tog en promenad för nån timme sen till närmsta affär och storhandlade och när vi skulle ta bussen hem, så var det fucking ombyggnad av busshållplatsen, IGEN! Med andra ord, inga bussar stannar där. Great! Det var bara att bita i det sura äpplet och gå hem med 5 tunga kassar, ett paket med skor och kläder samt en handväska på axeln i drygt 30 graders hetta. Gnällde i stort sett hela vägen hem, hehe.. även om jag kan erkänna att jag fick bra med motion. Skulle inte bli förvånad om inte jag har träningsvärk från självaste helvetet i armarna i morgon. Tur i oturen dock är att regnet öste ner först efter att man kommit hem. Nu fattas bara åskan ^_^

Väl hemma, var jag helt utmattad. Hade bara ätit en liten brödskiva (utan pålägg) och en kopp thé till frukost. Ställde mig och gjorde i ordning en smoothie på jordgubbar, hallon, blåbär, avocado, mjölk och vaniljglass. Krämigt och sjukt gott, även om man nu sitter här med paltkoma typ.

Ska strax ta och tillbringa lite mera tid i köket. Jobbar nämligen på ett nytt kakrecept. Dom jäkla kakrecepten som finns ute på nätet och i böcker, suger hästballe. Får se nu om mitt påhittade recept blir bra *håller tummarna*

sp67

Wohoo, nu blixtrade det till ute *mys*

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>