Spankywhips Blogg

Om allt mellan Himmel och Helvete

Har man inte diabetes..

Det har varit många födelsedagar dom senaste veckorna och bara den här helgen så har vi firat 2 födelsedagsbarn. I går var både jag och Chris bjudna på Maiken’s 60-års kalas (en arbetskamrat). I drygt FEM veckor försökte Chris byta arbetspass /byta från kväll till dag /söka semester den dagen, men icke! Blir rent ut sagt förbannad på hans arbetskamrater. Inte för att skryta om min älskling nu, men om det är nån som är hårt arbetande samt ställer upp för sina arbetskamrater i både vått och torrt, så är det tametusan HAN! Men när det gäller honom, så är det INGEN som vill ställa upp! Blev faktiskt lite arg på honom och bad honom att sluta vara snäll mot dom, för i denna värld är man snäll mot någon så blir du rövknullad vare sig du vill eller inte.
Själv har jag blivit jävligt hård mot sådant och nu för tiden är det väldigt sällan jag ställer upp för /byter pass med någon då jag har blivit lurad. Så fort jag hade ett dagpass på mitt schema så ville plötsligt alla sätta klorna i det passet. Vet ärligt talat inte hur många jävla kvällspass jag har fått göra istället. En dag när jag skulle jobba en dagtur så komme en kär arbetskamrat och drog till med en snyfthistoria. Efter många om och men, avbokade jag mina EGNA planer och hoppade in o jobbade kväll istället. Sen kom sanningen fram några dagar senare. Personen råkade försäga sig vad h*n hade för sig den kvällen. Självklart blev jag riktigt jävla bitter och sen dess vägrade jag byta pass med den personen.

Nåväl, det var inte det jag skulle skriva om i dag utan om födelsedagsfiranden. Det är lätt att komma av sig ibland ;)

I fredags firade vi Chris som egentligen fyllde år den 2:a okt. Det blev inget stort firande utan endast en mysig middag med familjen.

birthdaymenu

chris_birthday

Tömde så gott som hela mitt svordomsförråd när jag bakade samt satte ihop denna 7 lager tårta.. Något som var totalt värt det i slutändan.

moist_spongecake

Tårtan blev sjukt god samt väldigt populär bland gästerna. Gjorde dessutom för första gången i hela mitt liv tempererad choklad utan att använda mig av en termometer (dock är det inte alla som använder sig av en termometer heller) och lyckades galet bra med det. Det tar lite extra tid och framförallt så krävs det ett enormt tålamod, vilket jag inte alltid har i köket *skrattar*

dammsugare

Ska inte babbla så mkt mer nu, ska ta o släpa arslet upp ur soffan och gå o hänga upp tvätten. Men först.. KISSA innan det händer en olycka här.