Spankywhips Blogg

Om allt mellan Himmel och Helvete

Sex veckor avklarade

3/3 (Tis) 30 min kondition + biceps + triceps (4×10 /övning)
5/3 (Tors) 1h kondition + biceps + triceps (4×10 /övning)
6/3 (Fre) 1h kondition
7/3 (Lör) 40 min kondition + triceps (4×10 /övning)
8/3 (Sön) 30 min kondition + biceps (4×10 /övning)

Har sänkt ner motståndet från 8 till 7. Fortfarande tungt, men det går.
Min nuvarande vikt ser ni här.

För övrigt händer det inte så mkt just nu. Har precis kommit ut från duschen, även unnat mig själv ett par hemmaspa-behandlingar. Manikyr, pedikyr, kroppsskrubb, ansiktsmask, intimrakning etc.. Funderar nu på innan mitt herrsällskap kommer om ett par timmar, om man skulle ta och käka middag samt glo på nån serie. Det känns verkligen som om det var evigheter sen sist.. syftar inte på herrsällskapet nu, utan på serier ;) haha