Spankywhips Blogg

Om allt mellan Himmel och Helvete

Vården måste få kosta!

Ett ord som sammanfattar hela min arbetsdag i dag, är ”KAOS”!
Fanns inte en endaste sak som gick rätt till. Dessutom är det kris på personal så he skrik’ om det. Satt en större del av dagen med telefonen i handen och försökte få tag i folk samtidigt som jag försökte hjälpa till så gott jag kunde ute på avdelningen. Det var först mellan kl. 13:40 – 13:50 som jag kunde snabbt kasta i mig lite mat och under den tiden fick jag gå ifrån 2 ggr för att hjälpa till.

NÄR SKA DESSA JÄVLA POLITIKER FATTA ATT VÅRDEN MÅSTE FÅ KOSTA????

Det är inte OK att personalen tvingas gå dubbelpass (kväll + natt / dag + kväll). Inte nog med att vi sliter ut oss, det är ju också en patientsäkerhetsfråga som måste ses över!

Nog om det..
Ska ta och hoppa in i duschen nu en snabbis innan fina Bella kommer över på en fika.