Spankywhips Blogg

Om allt mellan Himmel och Helvete

Vars e vodkan?

Spanky: Ääälskliiing??
Chris: Jaaaa
Spanky: Kommer folk att skratta åt mig om jag har den här mössan i dag?
Chris: *fnissar*
Spanky: Hahaha
Chris: Du ser ut som en ryss, haha.
Spanky: Meeeeh.. det är ju kallt ute.
Chris: Det fattas ba vodkan i handen, haha.
Spanky: Hahahaha, schlut it! Hade jag vart i Lycksele, så hade jag inte brytt mig ett dugg för alla ser ut så. Men här i Västerås är folk konstiga, hahaha
Chris: Hahaha

975704_10151417490017742_1589336983_n

Sammanfattning: Nej, folk skrattade inte åt mig..  inte vad jag la märke till iaf. Eller jo.. nästan förresten. Det var en kille som tittade på mig och små-log när jag skulle ta bussen hem. Man märkte att han försökte hålla sig för skratt. Vet inte om det hade med min mössa att göra eller inte, haha. Annars stirrade VÄLDIGT många på mig i dag, både på bussen och ute på stan. Bahhhh, konstiga Västeråsare.

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>