Spankywhips Blogg

Om allt mellan Himmel och Helvete

Varje årstid har sin charm

Häromdagen slog det mig varför jag inte har haft någon julstämning de senaste 6 åren.. Och jag har bara affärerna att skylla på (om man bortser plusgraderna och de snöfria landskapen).
Kolla bara på DollarStore och Ikea, som plockar fram julgrejerna redan i september. Kom igen for fuck sake, Halloween har inte ens kommit då! Jag förstår att dom är ute efter att tjäna pengar, men vafan.. man kan ju vänta till 1 december innan man he ut allt.

Sen förstår jag mig inte på folk och hur fan dom tänker.
Under sommarhalvåret, har dom flesta persiennerna uppdragna, ljusa blommiga gardiner, pastellfärgad inredning, blommor på bordet, tänt överallt (trots att solen skiner).. Och allt detta, bara för att sommaren är här. Visst, jag köper det! Meeeen, vad tror ni att dessa människor gör under vinterhalvåret? Jo, exakt samma sak!
”Ooohhh, vi MÅSTE dra upp persiennerna.. vi MÅSTE ha tänt överallt.. vi MÅSTE köra med vit inredning.. vi MÅSTE och MÅSTE.. och MÅSTE”. Fine, gör det hemma hos er om ni vill, men låt fan bli att göra det hos andra! Ni förstör ju andras julstämning era jävla puckon!

Jag har blivit expert på att få folk o höja på sina ögonbryn när jag talar om att jag älskar o ha persiennerna neddragna och endast ha mysbelysning eller tända ljus här hemma.
Tänk så här…

Snöstorm /åskväder
Ledig dag
Avstängd telefon
Skön soffa
Pyjamas /fleecemorgonrock /tjocksockar /fleecefilt
Kaffe /varm choklad med marshmallows
Choklad
Böcker /serietidningar /skräckfilmer
Tarotkort /stickning /målarblock
\m/ Metal /hårdrock \m/
Stearinljus och neddragna persienner

All of this my darlings, it’s HEAVEN to me!

Denna bild får nu avsluta kvällens inlägg
Seriöst, hur vackert är inte detta på en skala? ^_^

winter
Source: grandcanyon.free.fr