Juventus räddade en poäng

I går kväll klev de regerande mästarna i Serie A, Juventus, in i Champions League-spelet och man räddade 2-2 mot de regerande mästarna Chelsea i slutminuterna.

Turinklubben Juventus är tillbaka i fotbollens finrum efter flera tunga år präglade av spelskandaler och svaga resultat på planen. Under förra säsongen invigde klubben sitt nya skrytbygge Juventus Stadium och gick genom hela året i Serie A utan en enda förlust. Under årets seriespel har storklubben fortsatt på samma inslagna väg, och efter tre omgångar är man alltjämt obesegrade.

Under gårdagskvällen var man dessutom tillbaka i klubblagsfotbollens finrum – Champions League. Inte heller den här gången förlorade Juventus, trots att man spelade mot de regerande mästarna Chelsea på bortplan, svarade man för ett stark fotbolls resultat.

Det var också hemmalaget som inledde bäst på Stamford Bridge. Den unge brassen Oscar gjorde sin första match från start i Chelsea-tröjan och han presenterade sig på allvar med två mål – i den 31:a och 33:e matchminuten. Om du vill veta mer om sportsbetting ska du gå in på bet365.

Men gästerna från Italien kom tillbaka och räddade 2-2. Först kvitterade Arturo Vidal strax innan halvtidsvilan och med tio minuter kvar att spela rullade Fabio Quagliarella in kvittering mellan benen på Petr Cech.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>