HIF letar ny tränare

Helsingborg sparkade tidigare i år den dåvarande tränaren Conny Karlsson och tog in Åge Hareide. Nu är klubben återigen på jakt efter ett nytt tränarnamn.

De regerande mästarna har inte kommit upp i samma standard i allsvenskan live den här säsongen. I fjol vann Helsingborg förutom serien även Svenska Cupen och Supercupen. Efter en svag säsongsstart och missnöje från lagets egna spelare valde klubben att sparka tränaren Conny Karlsson. I stället plockade man in den forne tränaren Åge Hareide.

Många odds tips har pekat på att Åge Hareide skulle fortsätta att träna klubben även när nästa säsong drar i gång. Trots att man sagt att lösningen av norrmannen bara är provisorisk har flera experter nästan varit säkra på att Helsingborg kommer kontraktera Hareide för en längre tid. Nu kommer dock uppgifter att de regerande mästarna är väldigt intresserade av att värva Östers succétränare Roar Hansen.

Hansen har dominerat Superettan med sitt Öster under säsongen och erkänner att det förekommit diskussioner med Helsingborg. Däremot förnekar han att något avtal skulle vara klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>