Räknar tid

Med en träningsdagbok sedan 8 år tillbaka har jag alltid räknat träning. Som tonåring var det antal pass, vilket blev förödande när jag började som receptionist på Träningsvärkstan.

Efter att ha fått upp intresset för lite längre löpning började jag räkna km. Inte heller det helt bra då farten lätt blir lidande. Att springa 5km i fullfart är ju jobbigare än 20km jogg….

Sen så har jag min träningsdagbok på funbeat.se Funbeat räknar minuter. Där summeras antal minuter man tränat på en vecka och där har du alltså resultatet av din träning. Det finns även topplistor i gruppen löpning där jag ibland kan få ett ryck för att springa fler minuter än Jonas Buud (så länge man inte väljer Swiss alpine veckan så kan det gå!). Roligt men kanske inte det smartaste…

Torsdag fm har jag nu registrerat morgonens träning. 30min rodd. J-vligt jobbigt men det gav ynka utdelning. Däremot har jag redan denna vecka överträffat förra veckans totalsumma! Det var en kass vecka ja, men är det inte lite orättvist att två cykelpass ska föra upp min statistik så högt? Tänk om jag börjar tro att jag har tränat bra? Jag är ju långt ifrån Kowalczyks monsterveckor på 25-30h men på funbeat är det mina staplar som gäller!

Hur räknar ni? Timmar, kilometer, minuter, antal pass? Kanske tänker ni enbart på de där sekunderna mindre som ni vill kapa er runda på?

Träningsmonster:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.