Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Löven konkurs?

Fick nyss ett samtal. Denne påstod att Björklöven Hockey begärt sig i konkurs. Vet ej om det är sanning eller påhitt! Ni som vet mer skriv gärna vad det är som gäller. Vad jag vet så fick spelarna ej ut sina löner denna månad.

/ Sunken

Etiketter: ,

20 kommentarer

  1. Niclas Rågefjord

    Nu lär det väl bli skottpengar på mig men det får jag leva med. Lika bra att dom gör en rensning och inser att dom inte klarar av att ta sig till elitserien. Hur många miljoner har inte vi skattebetalare pumpat in i detta ”korpengäng” och räddad otaliga gånger med återköp av arenan.

  2. Magnus Sigvardsson

    Så där ja…………
    Nu fick jag mitt inlägg som jag skrev igår fredag plötsligt raderat av bloggägaren.
    Förstår inte varför för det var inget kränkande och inga fula ord, bara en enkel fråga om varför bloggägaren till denna blogg fortfarande med en otrolig envishet inte vill svara på den fråga som jag ställt till honom. Ja ja ja….. skam den som ger sig, får väl skaffa en egen blogg och radera dom kommentarer som inte passar.
    Mvh Magnus Sigvardsson

  3. Affe

    Du som kallar dig Magnus Sigvardsson! Du låsas inte förstå varför han inte vill svara dig och jag har några ideer på varför. 1 du är sosse 2 Du beter dig illa 3 Du kommenterar i bloggar som inte har ett dyft med din fråga att göra.

  4. Magnus Sigvardsson

    Affe Affe Affe…
    Nr 1: Jag kallar mig inte för Magnus Sigvardsson utan jag råkar heta Magnus Sigvardsson, tror inte att du är döpt till Affe men du kanske inte vill skriva ditt namn.
    Nr 2: Rätt av dig att jag är sosse, men vad har det med detta att göra?
    Nr 3: Att jag har betett mig illa håller jag inte med om, du måste nog klargöra ditt påstående.
    Nr 4: Rätt igen, kommentaren har inget med denna blogg men det skrev jag i mitt förra inlägg, ville bara ha svar.
    Nå ja, kul att Affe oxå kommenterar i bloggar som inte har med bloggen att göra…
    Mvh Magnus Sigvardsson

  5. Mikael Sundling

    Svar till Magnus Sigvardsson (2010-03-27 22:05)
    Du är envis Magnus! Men jag håller faktiskt med Affe. Din attityd gillar jag inte. Därför får du heller inget svar från mig!

  6. Mikael Sundling

    Svar till Magnus Sigvardsson (2010-03-27 17:30)
    Du fick mycket riktigt din kommentar borttagen. Men inte av den anledningen du tror utan det berodde på att samma blogg publicerats två gånger så jag tog bort den ena. Att din kommentar försvann i samma veva får jag väl be om ursäkt för. Men olyckor händer alltid upplysningsvis!

  7. Fd.Tvärålundsbo

    Förtroendemässigt börjar jag fundera på vad du håller på med Micke? Magnus har frågat dig ett antal ggr och du har t.o.m bett honom maila dig för att han ska få ett svar? Om det hade varit en känslig fråga hade jag kanske förstått, men när det handlar om att du påstår att det är billigare att bo i Umeå än Vindeln och han ber dig specifiera hur du kan påstå det. Att du då inte är så att svara??? Att du då försöker göra dig lustig på hans bekostnad, det min vän är inte bara klantigt utan det visar även på en arrogans jag inte trodde du besatte. // Besviken Tvärålundsbo

  8. Danne

    Stå på dig Mikael. Varför svartmåla er kommun ännu mera. Ni har högre skatt dyrare vatten och avlopp och framförallt hemskt långt att pendla. Så vi som vill förstå förstår vad du menar.

  9. Hej Danne/Sunken

    Danne,du skriver ordet ”hemskt” som är ett ord som går som en röd tråd genom ALLA Sunkens bloggande. Du Danne skriver denna insändare samtidigt (10.50) som Sunken levererar ett nytt inlägg (11.00), ”Fler unga företag…”. Jag tror att du Danne är Mikael Sundling himself.

    Detta är isf mycket lågt av moderaterna i Vindeln.

  10. Mikael Sundling

    Svar till Hej Danne/Sunken (2010-03-30 11:34)
    Tråkigt att du tror det! Det inlägg som publicerades kl 11,00 skrev jag igår kväll. Man kan välja att publicera inläggen när man vill! Ni är duktiga på att dissa ner. Att jag har de som håller med mig är jag glad över.

    Som jag sagt tidigare det är omöjligt att veta vem som kommenterar då detta går att göra anonymt.

  11. Mikael Sundling

    Svar till Fd.Tvärålundsbo (2010-03-29 19:03)
    Visst handlar denna blogg om Lövens vara eller icke vara?
    Tråkigt att du blir besviken, men det är omöjligt att vara alla till lags så är det bara.

  12. Magnus Sigvardsson

    Blev lite funderad när du Mikael skrev att jag hade en dålig attityd. Du har svarat anonyma personer som har varit betydligt mer kritisk än jag har varit så det kan ju faktiskt inte varit det som varit problemet.
    Det enda jag frågat och fortsätter att fråga är att jag vill se din uträkning på ditt påstående om att det inte skiljer nämnvärt på att bo i en villa i Umeå kontra Vindeln. Du kan gärna maila mig och förklara på vilket sätt jag visat dålig attityd.
    Min mailadress: [email protected]

    Mvh Magnus Sigvardsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.