Härligt frostbiten…

Strålande sol, gnistrande snö och temperaturen visar -7 grader kallt med härligt promenadväder. Idag sprang timmarna iväg eftersom det är fantastiskt mycket folk ute nu när det är www-helg. Det blev nästan 4 timmar ute i solen och jag träffade en massa människor ute, roligt också att träffa hemvändare som man inte sett på fler år.

Nu är det mormoskap som gäller för Meya mitt äldsta barnbarn har kommit och ska sova över hos mormor och imorgon ska vi gå på bio och se Lilla spöke Laban tillsammans.

Jag älskar när vårsolen lyser, livsandarna vaknar upp efter en lång kall vinter och det känns i hela kroppen att vi går en ljusare tid till mötes. Jag saknar att det inte finns ett ljusrum att kunna gå till under den mörkaste och kallaste årstiden. Jag tror att vi är många som skulle må betydligt bättre av att kunna gå till ett sådant när det är som mörkast.

Men nu börjar  nedräkning till semester om ett par månader och då känns allting bara positivt. Jag är ingen vintermänniska och älskar sommar och sol men det är nåt visst med vårvintern och höstarna här uppe. Jag tror att jag skulle ha väldigt svårt för att bo exempelvis i Skåne där årstiderna är utslätade, Men vinterhalvåret kunde väl ha varit lite kortare.

Men nu går vi mot ljusare tider och det märks, alla människor går omkring med ett leende i vårsolen och det gör ju det hela roligare …att se glada människor som tinat fram..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.