Hotell Wilhemina och studenten

Idag har mitt brorsbarn tagit studenten och naturligtvis fanns vi på skolgården och tog emot honom när han kom ut…alltså han fyller 19 år till hösten och jag begriper inte var åren har tagit vägen….

Sen läser vi på facebook att Hotell Wilhelmina ställt in studentfesten pga ett brev från kommunen som tydligen hotat med att dra in utskänkningstillståndet om minsta lilla indicient händer så då väljer hotellet att ställa in.

Jättetråkigt för att nyblivna studenter som säkert sett fram emot kvällen och en smula osmidigt av kommunen att inte kunna vänta två dar med delgivningen. Är detta en måttstock på företagsvänlighet eller vad?

Vilhelmina kommuns kulturstipendium går iår till CIrkus Stjärna ..ett teaterprojekt med funktionshindrade i Vilhelmina. Det är ett treårigt pojekt som Studiefrämjandet mfl fått pengar från bla Allmänna Arvsfonden att driva. Varje säsong sätter man upp en föreställning. Både ledare och de som deltar gör en fantastisk prestation och är väl värda att få stipendiett.

Ikväll blev det äntligen klart med semesterresan och kosan styr mot Nordafrika och Tunisien så nu håller jag på att läsa in mig på landet så att jag vet vart jag ska. Jag tycker om att veta mer om det land jag ska besöka, både kulturhistoria och sevärdheter.

Men först till morgondagen då man hotar med regn…då blir det en perfekt dag för städning av lägenheten och en av döttrarna har lovat hjälpa till för det går fortfarande inte att dra dammsugaren med en hand eller vrida skurborsten…men vad sjutton med fyra ungar så finns det alltid nån som ställer upp och hjälper till när mamma behöver….det är därför jag älskar mina barn, dom finns när jag behöver dom….

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.