95 tímmar kvar….

tills vi sitter på planet till Arlanda och på väg till vår semester. Nästa vecka den här tiden förväntar jag mig ett knallblått medelhav och palmer…nu är det timmar som räknas. Idag har det varit ruggigt och kallt och inte alls något skönt sommarväder. Desto mer längtar jag till vår semester.

En trevligt händelse har jag varit med om. Delar av min styrelse åt lunch med mig Hotell Wilhelmina idag och det blev en både trevlig och rolig stund där vi surrade om allt mellan himmel och jord.

Imorgon ska jag köra upp till Hemavan för ett möte med Riksteatern där vi ska vara med om en proscessledning kring den samiska kulturen. Nu är jag äntligen klar med sommarprogrammet för Folkets hus så den som vill kan gå in på vår hemsida www.wilmakultur.se och läsa mer.

Mellandottern och barnbarnet äter middag idag hos mig, det blir resterna från igår men röding och potatis kan man nog äta i alla former även som rester. Sen blir det nåt städparty som jag har lovat att gå på ..inte så mycket för att handla städgrejer för mig duger Yes och grönsåpa fortfarande utan för att väninnan lovade att bjuda på hemlagade praliner och det missar jag inte…..

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.