Inte huset fullt ….och ändtarmsbedövning??

men väl lägenheten då barn och barnbarn varit hemma och hälsat på en dryg vecka. Nu har de åkt och tystnaden lägrar sig över mitt hem. Både vemodigt och lite skönt, Det blir dubbelbottnade känslor.Det är jätteroligt när de kommer och jag älskar mina barn och barnbarn, samtidigt är jag van vid att vara ensam och då blir man lite trött av att det helt plötsligt är en "massa"  folk omkring en.Men så länge till blir det inte för om två veckor är det min tur att åka till dottern och då ska jag vara där i två veckor och hjälpa till att sköta om barnbarnet medan föräldrarna jobbar och det ser jag fram emot.

Läser något märkligt i dagens Aftonblad om en tandläkare som av misstag ger en 6-åring bedövning för ändtarmen istället för munbedövning. Han får en varning och skall hålla bedövningsmedlen skilda från varann och lära sig mer om preparaten. Men min fråga är ….. när i sjutton använder en tandläkare ändtarmsbedövning ????

 

 

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Maja

    När en av mina var små fick den ändtarms”bedövning”,salva,men de var mer som lugnande och blev lite groggy.I munnen är de en salva som gör att de gör mindre ont å få sprutan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.