Kannibalen hungerstrejkar ..

läser i tidningen om armborstkannibalen som likt Hannibal Lecter i filmen "När lammen tystnar" sitter bakom plexiglas och hålls isolerad från överiga fångar i sin isoleringsscell.

Jag kan inte annat än tycka att det måste vara en trygghetsfaktor för både medfångar och anställda att en kannibal inte går lös och ser varje individ som en presumtiv måltid….

Han hungerstrejkar sedan en månad tillbaka och vill komma i en vanlig cell, och om inget görs så dör han. För min del har han gjort ett vidrigt brott och är dömd till livstids fängelse, om han själv vill påskynda sitt liv är det upp till honom…men nog tycker åtminstone jag att han platsar i en isoleringscell och där kan han sitta…

Etiketter: , ,

3 kommentarer

 1. Håller inte med !!

  Tror du verkligen en som har gjort dom brotten är frisk ??
  Vård tycker jag vore ett bättre straff.
  Om dom får han så pass frisk att han förstår vad han gjort så blir ju det ett straff.
  Dock anser jag att han skall fortsätta att sitta kvar i fängelset enligt den dom han fått.
  Men att ha en sjuk inspärrad i isoleringscell !!

  Mera förebyggande vård tack !

 2. Suzanne Lindberg Sellin

  Svar till Håller inte med !! (2010-12-26 22:12)
  Självklart är han sjuk, ingen frisk människa begår ett sånt fasansfullt brott men jag är inte säker på att vård alltid fungerar. I Sverige har vi ju en förmåga att alltid hävda psykisk sjukdom vilket innebär att brottslingen får ”vård” och sedan efter ett halvår – år helt plötsligt är frisk och ute i det fria. Jag tycker inte att det är det bästa. Isåfall är brottslingen frisk nog att avtjäna sitt straff efter ”vården” och inte frisk nog att komma ut i samhället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>