Telemöte och potatis

Dessa vårkvällar fullkomligt rusar ifrån oss. Vi ska hinna med ganska mycket samtidigt som familjen, politik, föreningar, trädgården, bilen m.m. ska ha sitt.

Ikväll kallade Centerpartiet i Västerbotten till telefonmöte om en del kampanjfrågor inom Centern men även den organiserade (s)-jakten på Maud på insändarsidorna. Det brukar kallas ’dirty campaigning’ i amerikanska presidentval. Om man följer insämdarsidor i flera län är det lätta att spåra cirkulrärinsändarna. Jag är förvånad över hur lite självkritik tidningsredaktionerna har ibland.

Hursomhelst var det dags att fräsa potatislandet. Jag hämtade jordfräsen från trädgårdsföreningen efter jobbet. Det har tagit en timme att göra jobbet. Sedan är det dags att förbereda morgondagens resa till Nykarleby för att prata om kvarkenförbindelserna i framtiden. Jag har ju försökt lyft frågan om möjligheterna för Volvos hyttfabrik att skicka sina produkter till nya lastbilsfabriken i Ryssland via kvarkenfärjorna (OBS pluralis).

Sedan blir det lite TV också.

Tänka sig vad moderna tider ändå ger möjligheter. För inta alltför många år sedan hade ett distriktsmöte som vi haft i kväll inneburit 2-3 timmar i bil. Nu ryms det både det ena och andra under en härlig sommarkväll. Bra bredband gör att man samtidigt hinner scanna av internet under telefonsammmanträdet. Några mail till pojkarna dessutom.

God natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.