Lennart Holmlund måste bekänna färg!

I sin senaste blogg skriver Lennart Holmlund : Jag tror att regeringens mål är att skrota den svenska fordonsindustrin som har gett så mycket jobb och välfärd över tiden!

Detta är en mycket ful anklagelse! Holmlund skriver så mitt i en allvarlig kris för SAAB med två syften: 1) Smutskasta regeringen så mycket som möjligt 2) Skyla över att han och socialdemokraterna själva saknar stöd och egna förslag.

Jag vill att Lennart holmlund besvarar följande frågor:

- Anser du att staten ska gå in som ägare för SAAB? Mona Sahlin har idag svarat nej på den frågan!

- Anser du att samhället ska hålla företag som gör stora förluster under armarna? Tidigare har du sagt att industri måste gå med vinst.

- Anser du att det är viktigare att staten ska prioritera miljarder till bilindustrin och ägare i andra länder före stöd till kommuner och landsting? Härom dagen skrev du i bloggen: Kommunerna kan inte och ska inte ta över statens ansvar för den misslyckade politiken om man inte från nationellt håll skickar över pengar för detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>