Väster om Prästsjön verkar bäst! S-V-MP sänker Sveriges trovärdighet!

VÄSTER OM PRÄSTSJÖN VERKAR BÄST!
Igår kom vägverkets väntade besked om att de föreslår alternativet vid Prästsjön när västra länken ska byggas. Dessutom är vägverket berömvärt öppen för att studera en dragning väster om Prästsjön. Jag tycker att mycket talar för att nya vägen ska byggas väster om Prästsjön för att minska störningarna för det nybyggda Umedalen. Dessutom skapar det läget sannolikt den bästa anslutningen till E12/Vännäsvägen och handels och industriområdet öster om E 12. Jag hoppas att alla som har synpunkter deltar aktivt i vägverkets utredning.

S-V-MP HOTAR SVERIGES INTERNATIONELLA TROVÄRDIGHET!
Igår kom även oppositionspartiernas motioner kring regeringens vårproposition. Alla journalister kunde konstatera att splittringen är särskilt stor när det gäller synen på skatter, finans- och budgetpolitiken. Om partierna bildat regering skulle gårdagens presskonferenser ha inneburit att tappat mycket av den ekonomiska trovärdigheten i Europa och världen! Tack var att S-V-MP har tappat försprånget i opinionsmätningarna verkar omvärlden ta deras ekonomiska politik på allt mindre allvar. Splittringen borde förhoppningsvis framgå ännu mer i samband med 1 maj-talen.

En kommentar

  1. Nils

    Hej Sven-Olov,

    Jag tycker att E4 ska dras om via Kasamark, tvärs över din gård så att inte folk i sörmjölje och ansmark behöver störas av trafiken, jag hoppas verkligen det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.