Holmlund angriper hela universitetsvärlden. Dags att byta ut honom!

Lennart Holmlund på semester i Thailand angriper i sin VK-blogg på ett skamlöst sätt den nyaktive centerpartisten Per Hansson från Sävar. Per hade i sin VK-blogg utan att överhuvudtaget nämna namn eller partier ställt frågan: Vem ska granska miljökonsulterna? Per argumenterar för en kvalitetssäkring av sättet att genomföra miljökonsekvensbeskrivningar.

Lennart Holmlund levererar i sin VK- blogg personangrepp, smutskastning av SLU:s forskning, Per Hansson arbete vid SLU. Holmlund hotar med dekanus Tomas Lundmark! Tomas är förstås så klok att han struntar i Lennart Holmlund.

Det är denne Lennart Holmlund som från sin bas i Thailand smutskastar seriösa personer som vill engagera sig politiskt i Umeå. Holmlund går helt enkelt över gränsen – än en gång.

Värst av allt är att det är Umeå som förlorar på mest på Holmlunds ledarskap. Hans angrepp på Per Hansson är ett angrepp på varje universitetsanställd som vill och vågar diskutera frågor och åsikter som inte passar ledarskapet i Umeå kommun. Ett exempel är den konflikt mellan Holmlund och Inge Bert Täljedal blossat upp med jämna mellanrum i tidningarna.

Den som vill veta mer om nya och gamla på Centerpartiets listor inför kommunvalet  kan hitta många personer med sin vardag nära universiteten och universitetssjukhuset. Vårt parti har högt i tak och vi anser att Umeå kommunfullmäktige borde fånga mer av allt spännande som händer inom utbildning, forskning, moderna företag, framtidsvisioner.

Umeå kan inte ledas av en person med den akademikerfobi som avslöjas i Holmlunds angrepp på Per Hansson. Jag själv ställer upp i kommunvalet för en ledarstil som lyssnar och för dialog.  Min värdegrund är humanism som en väg att frigöra kraft och inspiration i Umeå. I det arbetet är alla välkomna!

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Lennart

    Angriper man andra och talar om sig själv som humanist bör man välja sina ord med finess och inte ta i så att man spricker i tron på sin egen förträfflighet.

    Du skriver bl a: ”angriper hela universitetsvärlden”, ”ett skamlöst sätt”, ”personangrepp”, ”smutskastning”, ”hotar”, ”struntar i Lennart Holmlund”, ”från sin bas i Thailand”, ”smutskastar”, ”går helt enkelt över gränsen”, ”värst av allt, ”det är Umeå som förlorar”, ”ett angrepp på varje universitetsanställd”, ”akademikerfobi”, ”Holmlunds angrepp”.

    För mig bevisar de citaten att fler än en politiker i stan borde vårda sitt språk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>