Rösta bort pampen Holmlund!

Lennart Holmlund går till personangrepp och sågar denna gång Per Hansson (C) vid knävecken. Holmlund skriver:

´´Sedan vill jag "gratta" centern för att de har fått med Per Hansson i sin partigrupp så ni har något att göra internt. Han har dragit på samhället kostnader på 2 miljarder kronor som i stället kunde ha använts till välfärd och bättre kollektivtrafik."

Lennart Holmlund har gång efter annan angripit aktiva personer som framträtt med åsikter som inte passat kommunalrådet. Iregelbrukar det vara kvinnor som hamnar i skott gluggen men Per Hansson är en i raden av karlar som fallit i onåd hos kommunens främste politiske företrädare. Dessutom brukar Holmlund blanda sig i andra partiers nomineringar. Som om han vore allsmäktig. Kanske ett bevis på Holmlunds kristna sinnelag?

Lennart Holmlund är Umeås främste politiske företrädare – i alla fall hittills! Jag får gratta tillbaka. Denna gång vill jag gratta väljarna i Umeå som den 19 september har chansen att rösta bort pampen Lennart Holmlund!

 

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Sven

    Men SO Holmlund har ju helt rätt, Per Hansson är den medborgare i Umeå Kommun som kostat samhället särklass mest pengar med sina överklaganden!

    En sådan person skall absolut inte sitta med i någon som helst beslutande församling!

    Bara för att du skall förstå vad jag (och fler med mig) tycker om en sådan ”rätthaverist” som Per Hansson så kan jag tala om att jag inte är socialdemokrat!

    Den här gången har Holmlund helt rätt!

  2. Per Hansson

    Intressant uttalande från ”Sven”. Det luktar KGB lång väg… Du vill alltså avskaffa rätten till medborgare, sakägare och berörda föreningar att yttra sig i samhällsdebatten? Och dessutom brännmärka föreningsföreträdarna på livstid??

    Jag hoppas vi slipper uppleva ”ditt” och Holmlunds ofria Umeå!

    Per Hansson i egen person

  3. Sven

    Blanda inte hop mig med Holmlund jag skrev i min kommentar att jag inte var socialdemokrat nu kan jag även tillägga att jag inte är röd/grön!

    Att kalla mig att vara från KGB är lågt så lågt som alla dina överklaganden i Botniabanan ärendet, jag vidhåller att sådan ”rättshavarist” som du inte skall sitta i någon beslutande församling med förhoppning att vi slipper se dig fullmäktigesalen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.