Äntligen fredag…

 

och för mig betyder det helgjobb! kvällhelgen är det för mig som gäller. Har ju varit ledig nu två dagar och haft det bra, bortsett från igår. Låt mig berätta lite om gårdagen:

" Vaknade i bra tid och verkligen laddad att åka till gymmet för ett vanligt pass, åt frukost och körde in mot stan för gymmet. Började på löpbandet en kvart och därefter styrka bland maskinerna. Efter ca en timme kände jag mig lite yrslig och gick in till omkl.rummet då jag hade ett äpple som jag kunde ta. Några minuter efteråt låg jag på golvet och hade en vänlig kvinna som prata till mig…detta var första svimningen. Fick lite socker och mjölk och försökte sätta mig upp men blev alldeles kallsvettig och denna kvinna såg mig och lade mig tillbaka på golvet igen, därav svimning nr 2. – De ringde på ambulansen och plötsligt var jag patient. Blodtryck och EKG togs som var stabilt. Jag mår bättre och valde att inte åka in till akuten". 

Jag vill tacka denna kvinna som hjälpte mig och fanns där till hands, hon är sjuksköterska på MAVA. TACK! 

…Åkte in till stan därefter för en lunch med Anna och vi gick på Costas. 

När jag sedan kom hem, så säger sambon, vad har hänt här? Då ser jag att höger framskärm är helt sönder, en liten buckla. Någon måste ha kört in i bilen när den har stått parkerad!!! Vem är detta, som inte ens har lämnat en lapp? 

 

Hoppas helgen blir bättre iaf och att ni andra får en underbar helg, 

Ciao// Frida 

En kommentar

  1. Lisbet Olofsson

    Jisses vilken dag.
    Inte kul att få blodsockerfall. Ibland brukar jag få sånt men har då ätit dåligt. Men skrutt att du blivit påkörd pch de smitit.

    Anmäl till polisen så finns det en annan organisation som går in och betalar din självrisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>